UK/Ingiltere Ankara Anlasmasi Alinmasi, UK Ankara Anlasmasi, UK Ankara Antlasmasi

Yazının Kategorisi Ankara Anlasmasi, Ankara Antlasmasi

Ingiltere’de oturum vizesi almak icin turk vatandaslarinin Uc yolu mevcuttur ilki Ingiliz vatandasi ile evlenmek ikincisi calistigi is yeri kisiye calisma vizesi almasi ve 10 yilin sonunda oturuma donusmesi, Ucuncusu yeni yeni teorikden uygulamaya gecen ankara anlasmasi,

Ankara anlasmasi icin detaylari ogrenmeye calisdiginizda bir avukatatin kapisini calmakla dogru bilgiye ulasilmak’ da. Ankara anlasmasi hakkinda detaylari ogrenmek istedigimden bu isi yapan bircok avukatla gorusup bilgi aldim.

Ankara Anlasmasi  Ingiltere veyadiger Avrupa Birligi uyesi ulkeler’de is kurmanizi ve kendi is yerinizi acmanizi saglayan bir haklar butunu ama bu anlasmadaki puf nokta kesinlikle yada legal olarak birinin yaninda calisamazsiniz kendi isinizi kurma ve calisma hakki tanimaktadir. Ingiltere icin basvurularinizi Ingiltere Icisleri bakanligi ( Home Office) basvurdugunuzda , is yapmaniz da ciddi oldugunuzu gorurlerse;  size ilk once bir yillik vize oturum hakki vermekte, daha sonraki basvurunuzda durumunuza yaptiginiz isin ciddiyetine gore tamamen o anki yetkilinin insiyatifine kalmis olarak normalde 3 yillik  verilmesi gerekirken bazi durumlarda 1 +2 yill seklinde bu toplam 4 yillik sure sonunda Ingiltere’de Ankara Anlasmasi vizesi ile oturum ve vatandaslik icin basvuru hakki kazaniyorsunuz.

 

Ankara Antlasmasi’na basvuruda bulunmak icin avukat arayan vatandaslarimiz Iletism Sayfamiz‘dan bize ulasabilirler

Yorumlar

Formu Doldurun Gün Içerisinde Size Ulaşalım.
*
*
*
Varsa Bize Iletmek Istediginiz
 

23 Responses to “UK/Ingiltere Ankara Anlasmasi Alinmasi, UK Ankara Anlasmasi, UK Ankara Antlasmasi”

  1. Akrep on January 2nd, 2009 5:10 am

    Selamlar.
    Ankara Anlasmasi basvurmak icin kendime bir web sitesi yaptirdim ve bankadan adima is hesabi actirdim. Bu yolla en ucuzundan is sahibi olmus gibi gorundum.

  2. emre on March 1st, 2009 4:26 am

    benim birileriyle konusmam gerekli lutfen bana ulasirsaniz cok mutlu olurum londrada yasiyorum

  3. emre on March 1st, 2009 4:27 am

    ankara anlasmasi yapmam gerekli

  4. emre on March 1st, 2009 4:28 am

    ankara anlasmasi yapmak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

  5. Cem on March 1st, 2009 9:30 pm

    Merhaba Emre Bey, En kisa surede sizinle temasa gecicegiz, Saygilarimla Admin.

  6. maide kaya on May 17th, 2009 9:05 pm

    meraba ben ankara anlasmasina basvurmak istiyorum bilgiye ihtiyacim var irtibata gecermisiniz 3 aydir ingilteredeyim ve ogrenci olarak 7 aylik vizem var..tesekkur ederim

  7. cuneyt on June 10th, 2009 11:28 pm

    merhaba
    2 yildir ankara antlasmasi adi altinda vize aliyorum.ama ankara anntlasmasimi benim vizem onda suphem var.calistigim isyerinin paysleplerini 1 yil biriktirip bas vuru yapip 1 yil vize aldim.bu senede ayni sekil evraklari verip bir yil daha aldim.avukat 3.kez basvurumda 2yillik daha alacagimi ve sonra sinirsiz oturum hakki alacagimi soyledi bunlar dogrumu cunku benim vizem ankarami calisma vizesine mi giriyor anlayamiyorum 10 yillik bir surec okudum yazinizda siz ne dersininz

  8. tugce on January 7th, 2010 10:21 am

    3 yildir aupair olarak ingilterede yasiyorum.2 yil aupair vizesi + 1 yil ankara anlasmasi (ayni ail ile aupair olmak kosuluyla) . Bu yil tekrar vizemi uzattigim taktirde bu 4.yilim olarak mi sayilacak yoksa 2. yilim mi ? Esas olan Ankara anlasmasi dahilinde ulkede gecirdigim suremidir yoksa ulkede gecirdigim toplam sure mi ? tesekkurler

  9. Cem on January 7th, 2010 10:38 pm

    Merhaba Tugce hanim;

    Malesef Ankara Anlasmasini aldiginiz tarihden itibaren sure sayilmakta. Bu sizin 2 seneniz olacakdir.

  10. HAMİYET HÜYÜK on January 18th, 2010 10:16 am

    Merhaba ben Ankaradan yazıyorum.Oğlum 2005 yılında öğrenci olarak ingiltere de dil üzerine eğitim aldı.Kaldığı yıllar öğrenci vizesi ile ingiltere de bulundu.Oğlum 10-12-2009 yılında öğrencilere tanına 20 saatlik çalışma saatini aştığı için sınır dışı edildi.Oğlum Anakara antlaşmasına nasıl baş vurur bize yardımcı olun teeşükkerler.

  11. koray on April 14th, 2010 11:27 pm

    selam ben 1 yillik ankara aldim vizem bitmek uzere 3 yilliga basvuru yapicam ama banka hesabi aactirmadim ama diger paysliplerim azir is yaptigim faturalar hepsi hazir nasil bi problem olurr yada olmazmi

  12. Murat C. on June 11th, 2010 6:34 am

    Merhabalar. 2 yildir Londrada yasiyorum ve 7 ay once ankara anlasmasi ile 1 yillik vizemi aldim. fakat basvuru yaptigim avukatimdan pek memnun degilim, 3 yillik vize basvurumu daha profesyonel insanlar araciligi ile yapmak istiyorum, muhassebeci ve diger yapmam gereken islemlerin hepsini yaptim, fakat kafama takilan kucuk bir kac soru var,

    Bilgisayarr tamirati, web tasarim, grafik animasyon vb. isler yapan bi sirket kurarak vizemi aldim. her bankaya minimum olarak 1000-1500 sterlin arasinda kazandigim parami yatiriyorum, ve musterilerime invoice veriyorum, fakat ben invoice keserken musterilerimin cogunun adresini invoicelerin uzerine yazmadim, bu 3 yillik vize basvurumda sorun olurmu veya faturanin uzerinde musterinin adresinin yazilma zorunlulugu varmi, bilgi verebilirseniz cok makbule gecer simdiden tesekkur ederim

    saygilarimla…

  13. cuneyt on June 19th, 2010 12:03 am

    ankara antlasmasi adi altinda isci olarak vize aliyorum.ayni isyerinde 4.yilimi doldurmak uzereyim…oturum hakkim varmi? ecaa1 formuyla islem yapmistim.tesekkurler

  14. Merve on October 21st, 2010 2:16 pm

    Selam,

    Birisi bana yardimci olabilirmi.. Is yeri sahibi olan birisi uzerime is yerini yapsa oturum hakki alabiliyormuyum.. Eger burdan londrada yasayan is sahibi birisine ulasabilirsem sevinirim.. Is sahibi olan kimse benim uzerime is yerini yapabilirmi ? Lutfen yardimci olun konusalim, anlasalim.

    Tesekkur ederim,

    Merve

  15. mustafa on December 6th, 2010 12:02 pm

    selam arkadaşlar ingilterede engellere iyi bkıldını biliyorum bnde bii engelli olarak ingiltre wadandşlıgıu almam icn yada kolayı nedir acba bnim ingiltertede iş yeri sahibi akrabm war bna bir faydası olurmu nedrsiniz

  16. Tugce Ergul on March 7th, 2011 7:05 pm

    Ankara anlaşması için İngiltereye gitmeden basvurma ımkanı varmı? boyle bır durumda ulkeye girişte sorun cıkarmı? yoksa turist vizesiyle giderek orda mı bu anlaşmayı yapmak daha karlı?

  17. fatma on August 3rd, 2011 5:15 pm

    selam ben ankarda yaşıyorum evlenip eşimle ingiltreye gitmek istiyoruz eşim şirketinin orada devam etdirmeyi düşünüyor . Bu şekilde gidebilirmiyiz bi sorun çıkarmı bilgisi olan varsa rica ediyorum bize bilgi verebilirmi.

  18. ali aydin on January 21st, 2012 4:40 pm

    merhaba uk detoplam 6 yildir yasiyorum , ankara antlasmasi isci vizesi ile ayni meslekte ayni isverenle 3 yil calistigimi ispatladim ve 4. yila tamamlayici 1 sene vize aldim ,

    4. yilin sonunda tekrara basvurdugumda kac yil vize alabilirim ???

    4. yildan sonra vize cesidi nedir?

    sinirsiz oturum iznine nezaman basvurabilirim?

    tesekkurler

  19. Mehmet on January 28th, 2012 10:59 pm

    Ali Bey Selam,

    Christmas dan once ECAA1 Turkish Workers vizesine basvurdum ve hala bir haber alamadim. Royal mailden dokumanlarimin ulastigina dair dogrulamayi aldim fakat Home Ofis den herhangi bir referans numarasi gelmedi. Home ofis belgelerimin ulastigina dair bir referans numarasi gonderirmi? Bunun yanisira vize alma suresi ne kadardir?

    Tesekkurler

  20. Semih on February 13th, 2012 11:50 am

    Selamlar Ali bey,
    Ingiltere ye 2 yıllık C-Business vizesi aldım,Bu ankara antlaşması ile bağlantılı olarak bu vizenin bana oturum için yararı olur mu? Ingiltereden ihracaat üzerine çalışsam ne kadar lık bir volume bu iş için yeterli olur??

  21. sarp on March 25th, 2012 2:04 pm

    c business vizesi benim çalışmama yeterli olurmu? tanıdığımda ingilterede yaşıyo yardımcı olcak ancak vize şekli önemli dedi benim c business vizesi almam yeterli olurmuu cevabınız bekliyorum.. teşekkürler

  22. Binnaz Erkoseoglu on August 24th, 2012 8:06 pm

    Merhabalar.Ben Ankara antlasmasi ile aldigim 4 yillik vizemi bitirmek uzereyim.Oturuma basvurmak icin,hangi formu doldurmam gerekiyor?Beni bu konuda bilgilendirirseniz cok memnun olacagim.

    Saygilar

  23. SERDAR on August 31st, 2013 9:14 pm

    merhabalar.ben 3 senelik evliyim.eşim birleşik krallık vatandaşı.3 sene içersinde vize müracatı yapamadım bazı problemlerden dolayı..gelir şartı isteniyormuş..eşim sağlık probleminden dolayı çalışamıyor.ve gelir şartını haliyle yerine getiremez..doktor raporu var çalışamaz diye.haliyle bana ihtiyacı var bir an önce gitmem lazım.şu anda ingiltere hükümeti çalışamadığı için yardım aylığı veriyor..benim bir an önce gitmem lazım nasıl bir yol takip etmeliyim.türkiyedeki gibi engelli raporu var.