Ankara Antlasmasi veya Ankara Anlasmasina Basvuru Kosullari Serisi

Yazının Kategorisi Ankara Antlasmasi Egitim Durumu

ankara-anlasmasi-basvuru

Ankara Antlasmasina Basvururken Egitim Seviyeniz

Ankara Anlasmasina basvururken egitim seviyeniz önemli degildir. Anlasma sartlarinda egitim seviyesi ile ilgili bir madde bulunmamak tadir. Yapacaginiz is de kalifiyeli eleman olmaniz beklenmektedir. Örnegin IT üzerine is yapacaginizi taahhüt ettiginizde bunun üzerine herhangi bir deneyiminiz yoksa ret yeme olasiliginiz yüksektir.
Ankara Antlasmasi için is seçerken kendi egitim düzeyiniz ve yeteneginize göre uygun bir is seçmeniz sansinizi daha da arttiracaktir.

Ankara Antlasmasina Basvururken Herhangi Bir Bütçe Göstermeli miyim?

Ankara Antlasmasina önceki yillarda basvurmus ve Ingiltere’de kendi isini kurup kendi isinde çalismak isteyen kisiler basvuru sirasinda £200 bin sterlin para gösterilmesi istenirken Avrupa Insan Haklari Mahkemelerinde açilan ve kazanilan davalar sayesinde Türk Vatandaslarinin Ankara Anlasmasin Basvururken herhangi bir sermaye artik istenmemektedir.

Ankara Antlasmasina göre kendi is yerimi açmali miyim?

Ankara Antlasmasinin sartlarina göre kendi is yerinizi açmaniz seçtiginiz ve yapmak istediginiz isin durumuna göre gereke bilir. Bir mal alip satmayi planliyorsaniz yada is yeri gerektirecek islerden birini seçmis iseniz sizden is yeri açmaniz beklene bilinir. Fakat Ankara Antlasmasina yönelik seçtiginiz meslek için dukan açmak gerektirmiyorsa örnegin bebek bakiciligi, IT uzmanlari, Boyacilik gibi bu durumlarda dukan açmaniz istenmez. Ankara Anlasmanizi inceleyen yetkili tarafindan dukan açmaniz bir arti olarak görülmekte ama zorunluluk teskil etmemektedir.

Yorumlar

Formu Doldurun Gün Içerisinde Size Ulaşalım.

9 Responses to “Ankara Antlasmasi veya Ankara Anlasmasina Basvuru Kosullari Serisi”

  1. alper on February 23rd, 2009 4:59 pm

    iyi gunler ben suanda iskocyada turist vizesiyle geldim vizemin bitmesine 4 ay var ankara anlasmasi hakkinda bir soru var aklimda para gostermek zorundamiyim? ve ben bilgisayar programcisiyim

  2. Cem on February 24th, 2009 1:54 pm

    Merhaba Alper;

    Ankara antlasmasi icin gerekenler arasinda banka hesabinda 3-4 bin paund gostermek gerekmektedir miktar degisebilir ama ortalama olarak diyelim.

    Para gostermekdeki amac diyelim ki 4 ay lik bir donemde is siz kaldin nasil gecineceksinin cevabini verebilmek icindir…

  3. aysel on March 24th, 2009 2:26 pm

    ben 2 senedir au-pair olarak calisiyorum londrada. vizem bitmek uzere ankara antlasmasina basvuracagim ama hala karar veremedim. cocuk bakciiligindan mi basvuracayim yoksa ozel ders uzeirnden mi. ogrenmek istedigim acaba ankara antlasmasina self empoyed teacher olarak basvuran var mi acaba? yada ozel ders uzerinden.

  4. arzu kapkac on May 6th, 2009 11:51 am

    merhaba 8 aydir au pair olarak calisiyorum. 2 yillik vizem var
    ankara anlasmasina basvurmak istiyorum, vizem bitmesine yakin zamanda mi basvuru kabul ediliyor.
    simdi bavuru yapabilir myim? tesekkurler

  5. bahadir on May 20th, 2009 12:21 am

    pizzaci olmak istiyorum.ingilterede pizza shopu acmak istiyorum ve 5 6 bin param var miktari alicagim shopun fiyatina gore yukseltebilirim.5 ay visem kaldi suandan itibaren neler yapmaliyim?sadece bir pizza shop biliyorum orayi satin alicam ve biraz param var.

  6. sinan on July 29th, 2009 5:51 am

    sayin site editoru,

    benim sorum su… ben kanser hastasiyim ingiltereye kiz arkadasim icin ve egitimimi tamamlamak icin gitmeyi planliyorum ingilizce seviyem intermediate ve genel ve business english rgitimi almayi planliyorum bu konuda ne yapmama lazim tam zamanli calisma izni ala bilmke icin ve eger kendi isimi acaccagima dair ankara antlasmasina basvurursam .. vizeyi aldiktan sonra bunu baska bir ise girerek kullanabilirmiyim yani tahhut ettigim isis yapmayarak baska bir is yapabilirmiyim herhangi bir firmanin yaninda .. arti bu konuda ingilizce bilgisinin iyiy olmasini istiyorlarmi ? boyle bir sirket acarsam ne kadar giderim olur arti yer gosterme zorunlulugum yoksa nasil sirket acicam bunu hukumet kabul edecekmi bana biraz tuhaf geldi ornegim turizm acentaligi yapmak istiyorum ve cogunlugu bilgisayar uzerinde isleyen bir is bunun icin bir yer kiralamama gerek varmi ? yoksa home office olayi bunu yapmak icin yeterlimi bunu destekleyecek facebook gruplarim var .. yaklasik 5000 uyeli bu yapacagim ise destekleyici bir uygulamam olabilirmi ??

  7. secil on August 26th, 2009 1:05 am

    Sevgili arkadaslar yazacaklarimi lutfen iyi okuyunuz ben bir ankara anlasmasi magduruyum ,,,,,2005 yilinda Londraya dil ogrenmek amaci ile geldim au pair olarak ve vizemin bitmesine yakin avukat araciligi ile cok buyuk bir titizlik ile evraklarimi hazirladim ve home office gonderdim ….basvurumu au pairlikten nannylige gecis yaparak basvurumu yaptim ……tabi hersey bu kadar kolay olmadi ….ankara anlasmasindan ilk reddimi aldim ….red almamin nedeni :au pair vizem bitmeden yani son 15 gun kala isimi kurmamdi bu tabi benim hatam degildi benim calistigim avukatin hatasi idi yani yanlis bir avukat ile calismam benim 2 yilimim gitmesine neden oldu ….reddime itiraz edildi mahkemeye ciktim fakat mahkemedende red aldim …..mahkemenin reddine (reconsideration )yani tekrar durumu davayi gizden gecirme formu yollandi buda red aldi …kisaca anlatmak istedigim basvurularini mutlaka DOGRU BIR AVUKAT ILE YAPINIZ ……VE KENDINIZ TAKIP EDINIZ …..AKSI TAKTIRDE BENIM GIBI ANKARA ANLASMASI MAGDURU OLURSUNUZ HEM PARANIZ HEM ZAMANINIZ HEMDE UMUTLARNIZ GIDER ………..

  8. ozge unlu on September 27th, 2009 4:12 pm

    merhaba ben londrada ogrenci olarak kaliyordum,vizemi uzatmak icin tekrar vbasvurdugumda red aldim,sonra bende ankara antlasmasina basvurdum ve ondanda red aldim dolayisiyla turkiye ye donmek zorunda kaldim.Ankara ant.na red almamin sebebi vizem bittiktensonra basvurmus olmamdi.Benim merak ettigim Artik Turkiyeden basvuru yapabilrmiyim,yani tekrar nasil vize alabilirim,bilen varsa lutfen bilgi verebilirmi.Cok tesekkurler.

  9. Selçuk on August 5th, 2011 10:13 am

    Merhaba Arkadaşlar Ben Türkiye’de Özel bir Şirkette Çalışıyorum.Türkiyedeki özel sektörün ağırlığı ve patronların kaprislerine artık dayanacak vaktim kalmadı.Dış ticaret Bölümünü bitirdim ve mesleğimle ilgili iş yapıyorum ama İngilizcemi yeterli görmüyorum.İngiltereye gitmek için vize başvurusu yapmaya karar verdim.Bu konuda ne tarz bir vize başvurusu yapmam sizce mantıklı olur şirketin elemanı olarak mı göstereyim kendimi yoksa Halen Üniversite 3. sınıftan devam ettiğim bir okul var.Ordan Öğrenci mi göstereyim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.